Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    Colonel Major Tyler's Avatar
    Member Since
    May 2004
    Location
    Den Haag
    Posts
    6,038

    Question How do I post a hyperlink?

    How do I post a word or sentence as a hyperlink without actually having to post the entire URL?

  2. #2
    Brigadier General Madeleine's Avatar
    Member Since
    Apr 2004
    Location
    The Medusa Cascade
    Posts
    8,576

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    You type:

    [url="http://www.gateworld.net"]Click here for the GW homepage[/url]


    (The bits in black are compulsory, the red bit is the url and the green is the text of your link.)

    And it comes out Click here for the GW homepage
    Last edited by Madeleine; October 11th, 2005 at 01:26 AM.

    Madeleine

  3. #3
    Colonel Major Tyler's Avatar
    Member Since
    May 2004
    Location
    Den Haag
    Posts
    6,038

    Talking Re: How do I post a hyperlink?

    Thank you! That's exactly what I needed!

  4. #4
    Lieutenant Colonel Ancient 1's Avatar
    Member Since
    Jul 2004
    Location
    Currently Between Galaxies...
    Posts
    3,991

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    Ah...*Ancient 1 becomes even more enlightened*

  5. #5
    Major Lord Zedd's Avatar
    Member Since
    Sep 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    2,952

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    So how do you get a hyperlink to your signature(picture)?So if you go with your mouse to the picture in your signature you click on the picture and it goes to the website you created
    Lord Zedd

  6. #6
    Worf Dr Weir's Avatar
    Member Since
    Jul 2005
    Location
    At work (naughty naught!)
    Posts
    3,659

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    I done that and it works in a post but not in my sig (apart from the first one), I tried it many times but I get the code and the address as well as the name. I would put what I done but it doesn't matter how I mess it up it works in the post. What can I do?


  7. #7
    Major Eoin's Avatar
    Member Since
    Jun 2005
    Location
    Dreamland
    Posts
    2,559

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    Quote Originally Posted by _Anubis
    So how do you get a hyperlink to your signature(picture)?So if you go with your mouse to the picture in your signature you click on the picture and it goes to the website you created
    Its nearly the same as posting a picture...
    this is the way it'll look(minus the spaces)
    [ URL=www.gateworld.net][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/3757/4041bv.jpg[/IMG ][/URL ]
    and this is what you get

    Its easy enough
    The doctor told me Im insane, thank God! its so much better then being outsane!



  8. #8
    Ruffler Extraordinaire dipsofjazz's Avatar
    Member Since
    May 2004
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    105,642

    Re: How do I post a hyperlink?

    I was wondering why we can't post words for a hyperlink anymore. Before we changed over I could press the 'insert link' picture, and a box would pop up asking for the wording to be used. Then it would change to the box for the url. It doesn't seem to do this anymore, as it just asks for the url. Perhaps I'm doing something wrong (it wouldn't be the first time!). Can someone help me, please?
    <a href=http://smg.photobucket.com/user/dipsofjazz/media/sig%20pics/77ab48d9-1023-48cf-8782-b3dadf52b3fe.jpg.html target=_blank><a href=http://img.photobucket.com/albums/v491/dipsofjazz/sig%20pics/77ab48d9-1023-48cf-8782-b3dadf52b3fe.jpg target=_blank>http://img.photobucket.com/albums/v4...dadf52b3fe.jpg</a></a>

  9. #9
    Worf Dr Weir's Avatar
    Member Since
    Jul 2005
    Location
    At work (naughty naught!)
    Posts
    3,659

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    You mean you can't have a name for a link instead of just the web address showing? If so, I'm having the same prob with threads that ppl didnt post in for a few weeks or so. It works with more recent posts.


  10. #10
    Major Eoin's Avatar
    Member Since
    Jun 2005
    Location
    Dreamland
    Posts
    2,559

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    Quote Originally Posted by dipsofjazz
    I was wondering why we can't post words for a hyperlink anymore. Before we changed over I could press the 'insert link' picture, and a box would pop up asking for the wording to be used. Then it would change to the box for the url. It doesn't seem to do this anymore, as it just asks for the url. Perhaps I'm doing something wrong (it wouldn't be the first time!). Can someone help me, please?
    Your not doing anything wrong... when you insert the link you will get the a highlighted area like this [ URL="http://forum.gateworld.net"]http://forum.gateworld.net[/URL]
    ..................................................^^^^^^^^^^^^^
    You edit the highlighted area to whatever you want
    [ URL="http://forum.gateworld.net "]The Best Stargate Forum[/URL]
    and it turns out like
    The Best Stargate Forum
    Hope this helps
    Sorry if i didnt explain it properly...im not that good at explaining things
    The doctor told me Im insane, thank God! its so much better then being outsane!



  11. #11
    Worf Dr Weir's Avatar
    Member Since
    Jul 2005
    Location
    At work (naughty naught!)
    Posts
    3,659

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    I done that with older threads but it doesn't work. Maybe threads that are a few weeks old arn't supposed to be linked to sigs.


  12. #12
    Major Eoin's Avatar
    Member Since
    Jun 2005
    Location
    Dreamland
    Posts
    2,559

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    It works perfect for me
    I suggest you ask the mods if you cant get it to work
    The doctor told me Im insane, thank God! its so much better then being outsane!



  13. #13
    Ruffler Extraordinaire dipsofjazz's Avatar
    Member Since
    May 2004
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    105,642

    Re: How do I post a hyperlink?

    Thanks, but I never had to insert anything into the url before. There used to be a box where you wrote the wording of the link, eg "click here", and then another box would appear where you put the actual link. The forum software did all the hard work. I just wondered why it doesn't do this now.
    <a href=http://smg.photobucket.com/user/dipsofjazz/media/sig%20pics/77ab48d9-1023-48cf-8782-b3dadf52b3fe.jpg.html target=_blank><a href=http://img.photobucket.com/albums/v491/dipsofjazz/sig%20pics/77ab48d9-1023-48cf-8782-b3dadf52b3fe.jpg target=_blank>http://img.photobucket.com/albums/v4...dadf52b3fe.jpg</a></a>

  14. #14
    Major Eoin's Avatar
    Member Since
    Jun 2005
    Location
    Dreamland
    Posts
    2,559

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    Quote Originally Posted by dipsofjazz
    Thanks, but I never had to insert anything into the url before. There used to be a box where you wrote the wording of the link, eg "click here", and then another box would appear where you put the actual link. The forum software did all the hard work. I just wondered why it doesn't do this now.
    I think that the new forum software doesnt do it that way...but it does highlight the area where you can edit
    The doctor told me Im insane, thank God! its so much better then being outsane!



  15. #15
    Ruffler Extraordinaire dipsofjazz's Avatar
    Member Since
    May 2004
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    105,642

    Re: How do I post a hyperlink?

    Quote Originally Posted by Eoin
    I think that the new forum software doesnt do it that way...but it does highlight the area where you can edit
    Thanks Eoin, I understand what to do now.
    <a href=http://smg.photobucket.com/user/dipsofjazz/media/sig%20pics/77ab48d9-1023-48cf-8782-b3dadf52b3fe.jpg.html target=_blank><a href=http://img.photobucket.com/albums/v491/dipsofjazz/sig%20pics/77ab48d9-1023-48cf-8782-b3dadf52b3fe.jpg target=_blank>http://img.photobucket.com/albums/v4...dadf52b3fe.jpg</a></a>

  16. #16
    Colonel Major Tyler's Avatar
    Member Since
    May 2004
    Location
    Den Haag
    Posts
    6,038

    Smile Re: How do I post a hyperlink?

    I just noticed my thread was a sticky! I'm easy to please.

  17. #17
    Brigadier General LoneStar1836's Avatar
    Member Since
    May 2004
    Posts
    9,392

    Default Re: How do I post a hyperlink?

    Quote Originally Posted by dipsofjazz
    I was wondering why we can't post words for a hyperlink anymore. Before we changed over I could press the 'insert link' picture, and a box would pop up asking for the wording to be used. Then it would change to the box for the url. It doesn't seem to do this anymore, as it just asks for the url. Perhaps I'm doing something wrong (it wouldn't be the first time!). Can someone help me, please?
    You can do what Eoin suggests OR you can just highlight with your mouse the word(s) in the body of your post that you want the hyperlink attached to and then go click on the link icon, paste in your address, click ok, and your done.

    I actually prefer this way over the old method of having to either type or paste the word(s) into the first box that popped up before the box asking for the link. I'm lazy like that.
    IMO always implied.

Tags for this Thread

Similar Threads

  1. Do Not Post Spoilers In The Subject Line!!!!
    By ShadowMaat in forum SGA General Discussion
    Replies: 21
    Last Post: July 24th, 2004, 03:27 AM
  2. St. Louis Post Dispatch: Critic's Picks for Friday
    By morjana in forum SG-1 News (Archive)
    Replies: 0
    Last Post: July 15th, 2004, 07:36 PM
  3. My article on the Movie POST IMPACT
    By GateAngel in forum General Sci-Fi and Fantasy
    Replies: 0
    Last Post: June 11th, 2004, 02:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •